Lulu a Líza jsou v Sakách

04.08.2013 22:49

Lízaa její kůzlátka neměly pořád klid...Lulu je proháněla po výběhu a nechtěla je tam. Pořád jim dokazovala kdo to tam vede. Tak jsme se rozhodli, že Lulu se přestěhuje k Lence do Sak. A tak jsme jí tam jeden den s Janou odvezly. Lulu byla strašně šikovná, sedla do auta, celou dobu blya hodná a v autě nic neudělala a v Sakách když se dostala do výběhu k ostatním kozám, tak se snažila ukazovat svou sílu,ale vedoucí je tam koza Tereza. Je větší a má i větší rohy a tak si s Lulu vyměnily názory a pak se skamarádily. Lulu bydlí v Sakách...

 

Když jsme prodali obě dvě kůzlata, tak jsme řešili co s Lízou, původně jsme si chtěli nechat Máňu,ale narostly jí rohy, takže by jsme byli ve stejné sitauci jako s Lulu a byla by to otázka času,kdy bysme zase řešili to, že máme jednu kozu rohatou a jednu bez rohů.

 

S Lenkou jsem dlouho dojednávala a řešila situaci. Nakonec jsme se dohodly, že Líza bude bydlet společně s Lulu a ostaníma kozama. a tak od června 2013 jsou obě holky v Sakách u Lenky...... a mají se tam skvěle...hlavně se na ně můžu jet podívat a pomuchlovat se s nima :)

 

—————

Zpět